zondag, april 21, 2024

Jutta Leerdam vind nieuwe liefde in shorttrack schaatser Jasper Brunsmann

Actueel

Het is een tumultueus jaar geweest voor Jutta Leerdam en Koen Verweij die eind juli vorig jaar een punt achter hun vijfjarige relatie zetten. Na vijf jaar samen te zijn geweest, beëindigden de twee hun relatie. “Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hadden, maar ik heb onlangs het besluit genomen om een punt achter onze relatie te zetten,” schreef Jutta in haar Stories.

Jutta’s dating leven wordt op de voet gevolgd door juice kanaal Life of Yvonne en speculaties tieren welig over een mogelijk nieuwe vlam voor de schaatser. Het leek erop dat de schaatsster haar leven weer had opgepakt en in schaatser Robin van der Kooij een nieuwe vlam had gevonden. De twee werden onlangs gespot bij een schaatsevenement in Inzell, Duitsland en bronnen dicht bij het stel bevestigden volgens Yvonne Coldeweijer dat ze inderdaad aan het daten waren.

Is Jasper Brunsmann de nieuwe ware liefde voor Jutta Leerdam?

Haar nieuwe liefde is echter  iemand anders. Haar hart ligt tegenwoordig bij Jasper Brunsmann. Hij is 23 jaar en wordt regelmatig met Jutta gespot in het ijsstadion Thialf en het lijkt erop dat de twee van elkaars gezelschap genieten. Meer dan dat je van een gewone vriendschap zou verwachten. Helemaal vreemd is dat natuurlijk ook niet. Jasper was tot 2022 professioneel shorttrackschaatser. Hij was Nederlands juniorenkampioen op de 500 meter en hij won een zilveren medaille op de Europese kampioenschappen van 2019. Hij zette in april 2022 een punt achter zijn professionele carrière, nadat hij in november van 2021 tijdens een nare val een zware knieblessure opliep.

Twee mensen die beiden een wederzijdse liefde voor het schaatsen hebben: dat kan eigenlijk niet mis gaan. Het lijkt het erop dat Jutta in deze getalenteerde Nederlandse schaatser de perfecte match heeft gevonden. Sommige sites speculeren zelfs dat het koppel al samenwoont in het luxe appartement dat Jutta in het verleden met Koen Verweij kocht, maar hem na de relatiebreuk uitkocht. 

 

 

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen