Free Porn
maandag, juni 17, 2024

Van Aert neemt zijn pet af voor Vingegaard

Actueel

Wout van Aert had dinsdag dubbel feest. De Jumbo-Visma renner zag niet alleen zijn ploeggenoot Jonas Vingegaard de etappe winnen, maar verzekerde zichzelf ook van een verdienstelijke derde plaats. “Ik was de eerste bij de vaste renners en daar ben ik tevreden mee,” liet hij weten.In gesprek met Het Nieuwsblad onthulde Van Aert: “Om eerlijk te zijn begon ik vandaag zonder verwachtingen, omdat ik niet geloofde dat ik kon winnen.”

Na de tijdrit voegde hij eraan toe: “Dus ik ben zeker tevreden. Ik heb veel terrein gewonnen op de slotklim en het was een zware finish. Het geeft voldoening om iedereen zo af te schudden. Slechts twee renners eindigden voor me, dus ik ben de eerste van de vaste renners. Ik heb de mogelijkheid om een etappe te winnen, maar ik ben vooral blij dat we als ploeg eindelijk een etappe hebben gewonnen.”

De triomf van Vingegaard vergrootte het gat tussen de Deense renner en Pogacar in het algemeen klassement. “Niemand had zo’n grote marge verwacht,” gaf Van Aert toe. Wout van Aert had dinsdag dubbel feest. De Jumbo-Visma renner zag niet alleen zijn ploeggenoot Jonas Vingegaard de etappe winnen, maar verzekerde zichzelf ook van een verdienstelijke derde plaats. “Ik was de eerste bij de vaste renners en daar ben ik tevreden mee,” liet hij weten.

Geloofde niet echt in winst

In gesprek met Het Nieuwsblad onthulde Van Aert: “Om eerlijk te zijn begon ik vandaag zonder verwachtingen, omdat ik niet geloofde dat ik kon winnen.” Na de tijdrit voegde hij eraan toe: “Dus ik ben zeker tevreden. Ik heb veel terrein gewonnen op de slotklim en het was een zware finish. Het geeft voldoening om iedereen zo af te schudden. Slechts twee renners eindigden voor me, dus ik ben de eerste van de vaste renners. Ik heb de mogelijkheid om een etappe te winnen, maar ik ben vooral blij dat we als ploeg eindelijk een etappe hebben gewonnen.”

De triomf van Vingegaard vergrootte het gat tussen de Deense renner en Pogacar in het algemeen klassement. “Niemand had zo’n grote marge verwacht,” gaf Van Aert toe.

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen