zondag, april 21, 2024

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Actueel

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races en dan met name de wijze waarop Red Bull dit heeft aangepakt. Hij erkende dat Red Bull een bepaalde manier van werken heeft, maar merkte op dat de behandeling van De Vries niet typerend was voor de Formule 1. Hamilton prees Red Bull ook voor hun indrukwekkende werk en beschreef De Vries als een getalenteerd en prettig individu.

Ondanks de omstandigheden gelooft Hamilton dat De Vries een veelbelovende toekomst voor zich heeft en zich niet te veel zorgen moet maken. Op de vraag of de behandeling van De Vries als oneerlijk kan worden beschouwd, antwoordde Hamilton bevestigend.

Ricciardo was allesbehalve een verrassing

Hamilton was niet verrast door het nieuws dat Ricciardo De Vries voor de rest van het seizoen zou vervangen. Hij zei dat Ricciardo in verband was gebracht met verschillende teams, dus hij had zijn terugkeer wel verwacht. De teleurstellende prestaties van De Vries dit seizoen culmineerden in zijn zeventiende plaats tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië, die zijn laatste race bleek te zijn. F1-verslaggever Erik Van Haren besprak het vertrek van De Vries in een video die afgelopen woensdag werd gepubliceerd.

Laatste nieuws

Van Aert neemt zijn pet af voor Vingegaard

Wout van Aert had dinsdag dubbel feest. De Jumbo-Visma renner zag niet alleen zijn ploeggenoot Jonas Vingegaard de etappe...

Gerelateerde artikelen