Free Porn
maandag, juni 17, 2024

Topman wielerploeg Israel Premier Tech ontevreden over Chris Froome

Actueel

Sylvan Adams, de eigenaar van wielerploeg Israel – Premier Tech, heeft felle kritiek geuit op zijn dikbetaalde wielrenner Chris Froome, die niet geselecteerd werd voor de Tour de France. In een interview met Cycling Weekly, toen hem werd gevraagd of Froome zijn salaris waard is, antwoordde Adams met een volmondig “absoluut niet.”Adams vraagt zich af wat ze terug hebben gekregen voor hun investering en zegt: “We hebben Chris binnengehaald als kopman voor onze Tour de France ploeg en hij is er niet eens.”

Froome sloot zich in 2021 aan bij de wielerploeg van Adams en verdient naar verluidt zo’n vijf miljoen euro per jaar. Hij werd echter niet gekozen door de ploegleiding voor de huidige Tour de France. Adams beweert dat deze beslissing geen PR-zet is en benadrukt dat Froome bedoeld is als hun kopman in de koers. Daarom vindt Adams het moeilijk om het salaris van Froome te rechtvaardigen.

Zeer, zeer terleurstellend

Hoewel Froome vorig jaar deelnam aan de Tour de France voor de Israëlische ploeg en een derde plaats behaalde in de bergetappe op Alpe d’Huez, werd hij dit jaar over het hoofd gezien door Israel-Premier Tech. Zijn prestaties in de voorbereidingswedstrijden voor de Tour waren niet genoeg om hem een plek in Bilbao te bezorgen.

“Ik ben natuurlijk teleurgesteld,” zei Froome over zijn afwezigheid in de Tour. De Tour de France heeft een grote sentimentele waarde voor me. Hoewel ik er fysiek klaar voor was, kon ik helaas niet mijn volledige capaciteiten tonen in recente wedstrijden door materiaalpech. Ik kijk ernaar uit om in 2024 een comeback te maken.”

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen