Free Porn
maandag, juni 17, 2024

Nieuwe wagen AlphaTauri en hoge verwachtingen De Vries

Actueel

Zaterdagavond onthulde AlphaTauri in New York de auto waarmee Nyck de Vries in 2023 zijn eerste Formule 1 seizoen zal rijden. De AT04 is een evolutie van zijn voorganger en moet de 28-jarige Nederlandse coureur komend seizoen aan de broodnodige overwinningen helpen. 

De Vries wordt partner van de Japanner Yuki Tsunoda in het AlphaTauri-team. Het duo test de nieuwe auto dinsdag op het circuit van Misano in Italië. Een indrukwekkend debuut in de Grand Prix van Italië vorig seizoen namens Williams heeft de weg vrijgemaakt voor het eerste volledige seizoen van De Vries in de autosport.

De AT04 wordt aangedreven door een Honda-krachtbron, net als het zusterteam van Red Bull en heeft een paar opvallende ontwerp wijzigingen ten opzichte van de AT03. Het meest in het oog springend zijn de sidepods die sterk zijn herzien om de aerodynamische prestaties te verbeteren. Er zijn ook enkele kleine wijzigingen aan de voorvleugel, achtervleugel en diffuser.

Red Bull’s presentatie van de wagen uit 2022 in New York werd gevolgd door AlphaTauri die in dezelfde stad de AT04 presenteerde. Hoewel er geen fysieke versie van de AT04 werd getoond, werden digitale beelden van de auto vrijgegeven die een idee geven van wat we van het Italiaanse team mogen verwachten.

Het AlphaTauri-team hoopt dat de AT04 voor Nyck de Vries de ideale krachtpatser zal zijn om in zijn eerste seizoen in de Formule 1 indruk te maken. Met de veranderingen die aan de auto zijn aangebracht, heeft het team er alle vertrouwen in dat hij niet alleen overwinningen, maar uiteindelijk natuurlijk ook die felbegeerde podiumplek zal bezorgen.

Er valt heel wat goed te maken

AlphaTauri heeft wat goed te maken na een teleurstellend vorig seizoen. Het team eindigde als tweede op de constructeur ranglijst, net voor Williams. In eerdere jaren was Toro Rosso nog een stabiele middenmoter, iets dat vooral te danken was aan Pierre Gasly. Hij vertrok afgelopen winter naar Alpine vertrok en waardoor De Vries nu kans heeft om te laten zien wat hij in huis heeft.

Teambaas Franz Tost heeft hoge verwachtingen van de Nederlander. Deze geeft aan dat De Vries in zowel de Formule 2 als Formule E de nodige overwinningen behaald  en er daarom zeker van is dat hij ook in het komend seizoen uitstekende resultaten zal behalen.  De Vries staat te popelen om in de AT04 te racen en zei daarover: “Omdat mijn weg hier naartoe wat ongewoon en wat langer is geweest, ben ik nog dankbaarder voor de kans en hongerig om te laten zien wat ik waard ben. Maar in de Formule 1 ben ik nog steeds een beginneling.”

AlphaTauri zal er de komende maanden op gebrand zijn de draad weer op te pakken en De Vries heeft de ervaring en juiste instelling om het team te helpen hun doelen te bereiken. De Nederlander heeft duidelijk gemaakt dat hij meer dan klaar is om de uitdaging van de Formule 1 aan te gaan. Met de juiste begeleiding en steun bestaat er geen twijfel over dat De Vries een waardevolle aanwinst kan worden voor het team en hen kan helpen hun oude glorie in de autosport te herwinnen.

 

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen