maandag, maart 20, 2023

Excuses Tiger Woods voor misplaatste grap met tampon

Actueel

Tijdens The Genesis Invitational in Los Angeles dacht Tiger Woods grappig te zijn door bij de negende hole, nadat hij de bal verder had geslagen dan collega en vriend Justin Thomas een tampon. Die liet het ding abrupt op de grond vallen, waarna de beide heren samen lachend verder liepen. Een slechte grap volgens velen en al snel waren de negatieve reacties op social media niet van de lucht.

Onsmakelijk en seksistisch

Veel mensen vonden het een onsmakelijke en vooral seksistische grap. Vrijdag bood de 47-jarige Woods zijn excuses aan voor de grap. Hij verklaarde: “Het was bedoeld als een leuke grap tussen vrienden, maar het is duidelijk dat het niet zo is overgekomen”. De golf icoon gaf aan dat het incident tussen hem en Thomas niet tot problemen heeft geleid. Blijkbaar halen de mannen continue grappen uit met elkaar. Woods zei daarover: “Als ik iemand op enige wijze gekwetst of beledigd heb: mijn excuses. Dat was niet mijn intentie”.

The Genesis Invitational was zijn eerste grote toernooi sinds juli vorig jaar. In april van dit jaar hoopt hij weer mee te doen aan The Masters. In mei staat dan het PGA Championship op de kalender, gevolgd door de US Open in juni. In juli van dit jaar volgt dan de Brits Open en daarna werkt Woods nog drie majors af. 

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Laatste nieuws

‘Rafael van der Vaart wil trouwen met Estavana Polman’

Estavana Polman kan zich opmaken voor een huwelijksaanzoek. Neerlands bekendste en populairste handbalster heeft al een kind met de...
- Advertisement -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertisement -spot_img