zondag, april 21, 2024

Excuses Tiger Woods voor misplaatste grap met tampon

Actueel

Tijdens The Genesis Invitational in Los Angeles dacht Tiger Woods grappig te zijn door bij de negende hole, nadat hij de bal verder had geslagen dan collega en vriend Justin Thomas een tampon. Die liet het ding abrupt op de grond vallen, waarna de beide heren samen lachend verder liepen. Een slechte grap volgens velen en al snel waren de negatieve reacties op social media niet van de lucht.

Onsmakelijk en seksistisch

Veel mensen vonden het een onsmakelijke en vooral seksistische grap. Vrijdag bood de 47-jarige Woods zijn excuses aan voor de grap. Hij verklaarde: “Het was bedoeld als een leuke grap tussen vrienden, maar het is duidelijk dat het niet zo is overgekomen”. De golf icoon gaf aan dat het incident tussen hem en Thomas niet tot problemen heeft geleid. Blijkbaar halen de mannen continue grappen uit met elkaar. Woods zei daarover: “Als ik iemand op enige wijze gekwetst of beledigd heb: mijn excuses. Dat was niet mijn intentie”.

The Genesis Invitational was zijn eerste grote toernooi sinds juli vorig jaar. In april van dit jaar hoopt hij weer mee te doen aan The Masters. In mei staat dan het PGA Championship op de kalender, gevolgd door de US Open in juni. In juli van dit jaar volgt dan de Brits Open en daarna werkt Woods nog drie majors af. 

 

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen