vrijdag, mei 24, 2024

Dit is de nieuwe vriend van wielrenster Puck Moonen!

Actueel

Nieuw geluk in de liefde voor Puck Moonen. Het lijkt er namelijk op dat de knappe Nederlandse wielrenster na een lange zoektocht eindelijk een speciaal iemand gevonden. Uit haar Instagram-posts bleek onlangs dat ze een relatie heeft met oud-coureur Callan O’Keeffe. Puck plaatste een serie lieve en romantische foto’s van haar en Callan samen in Dubai en gaf als bijschrift een vertederende boodschap: “Geen fan van Valentijnsdag, maar een grote fan van jou.”

Nadat ze in 2017 door FHM werd uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van het land , is de populariteit van Puck Moonen zowel onder wielerfans als de rest van Nederland aanzienlijk gestegen. Dat blijkt wel uit aar indrukwekkende Instagram account dat inmiddels als meer dan 731.000 volgers telt. Een deel van deze volgers is geïnteresseerd in haar wielerprestaties, terwijl het andere deel Puck gewoon graag ziet en wil weten wat ze allemaal aan het doen is.

Zo ontstond de relatie van Puck Moonen

Callan O’Keeffe is een in Zuid-Afrika geboren coureur die ooit deel uitmaakte van het Red Bull Junior Team en werd niet lang geleden beschouwd als een groot racetalent. Hij besloot echter een andere invulling aan zijn leven te geven en runt momenteel een eigen rijschool voor talentvolle coureurs.

Puck had eerder een relatie met de Belgische veldrijder Eli Iserbyt en daarna met BMX-coureur Twan van Gendt met wie ze ook samenwoonde. Maar nu lijkt het erop dat ze de ware liefde heeft gevonden met Callan O’Keeffe en uit de foto’s die ze via Instagram deelde lijkt ze helemaal in de wolken. 

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen