zondag, april 21, 2024

Quincy Promes  wil lange straf ontwijken door Russisch staatsburger te worden

Actueel

Quincy Promes is is beschuldigd van mishandeling en drugshandel en zijn advocaat vecht nog steeds om zijn onschuld te bewijzen. Het lijkt er echter op dat Promes al heeft geaccepteerd dat hem misschien jaren gevangenisstraf te wachten staat. Terwijl hij wacht op de uitkomst van zijn rechtszaak, heeft Promes een aantal drastische stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat hij een Russische burger wordt.

Hij woont in Moskou en doet er alles aan om deel uit te maken van de Russische gemeenschap. Van het leren van de taal tot het onderdompelen in de cultuur, Promes heeft de indruk gewekt dat hij niets geeft om zijn Nederlandse wortels.

Het is begrijpelijk waarom Promes Russisch staatsburger zou willen worden. Als hij schuldig wordt bevonden aan de aanklachten tegen hem, kan hij in Nederland een lange gevangenisstraf tegemoet zien. Maar als hij Russisch staatsburger wordt, kan hij mogelijk uitlevering voorkomen en zijn straf in Rusland uitzitten. Maar dat is niet zo makkelijk als het klinkt. Promes moet nog steeds een Russisch paspoort krijgen en het is onduidelijk of hem dat gaat lukken. Het verkrijgen van een Russisch paspoort kan ingewikkeld en tijdrovend zijn en er is geen garantie dat Promes er een krijgt.

Lukt het krijgen van Russissch staatsburgerschap niet, dan heeft hij een groot probleem

Als Promes dat paspoort niet krijgt, kan hij in grote problemen komen. Zonder de Russische nationaliteit valt hij onder de wetten van Nederland en als hij schuldig wordt bevonden, kan hij een lange gevangenisstraf tegemoet zien. Het is een riskante gok voor Promes om al zijn eieren in één mandje te stoppen en te hopen dat hij Russisch staatsburger kan worden. Maar het is duidelijk dat hij bereid is dat risico te nemen om de gevolgen van zijn daden te vermijden.

.

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen