Free Porn
maandag, juni 17, 2024

Teamgenoot Messi, Doelman Nick Marsman geveld door giftige spin

Actueel

Voormalig Feyenoord-doelman Nick Marsman heeft tijdens een bezoek aan de dierentuin een beet van een giftige spin opgelopen, waardoor hij in het ziekenhuis is opgenomen. Marsman, die in een tropisch klimaat woont, werd vergezeld door zijn vrouw Nathalie den Dekker, die op Instagram over het incident deelde.Den Dekker vermeldde dat haar man drie dagen in het ziekenhuis moest worden opgenomen, maar nu weer thuis is. Ze deelde ook een foto van Marsman die in een ziekenhuisbed ligt en wenste hem een spoedig herstel.

De 32-jarige Marsman speelt momenteel sinds de zomer van 2021 voor Inter Miami. Binnenkort krijgt hij een nieuwe teamgenoot in de vorm van de 35-jarige Argentijnse superster Lionel Messi. Voor de aankondiging van Messi’s komst uitte Marsman zijn twijfels over de paraatheid van de club voor zo’n grote naam: “Iedereen kan het veld oplopen en er zijn geen hekken of wat dan ook. We lopen zonder beveiliging van het trainingscentrum naar het stadion voor de wedstrijd. Dus ik denk niet dat ze er al klaar voor zijn. Maar ik hoop dat het komt.”Hoe dan ook, Marsman is van plan om de nieuwe superster wat advies te geven. Hij waarschuwt Messi om uit de buurt te blijven van de giftige spinnen die in Miami en omgeving te vinden zijn.

Miami is een broeinest van giftige spinnen

Miami is een ongelooflijke stad met warm weer, prachtige stranden en een bruisend nachtleven. Maar te midden van alle glamour en opwinding zijn er ook een aantal verborgen gevaren die kunnen toeslaan. Een van die gevaren is de aanwezigheid van giftige spinnen in Miami. Spinnen zijn alomtegenwoordige wezens die bijna overal ter wereld te vinden zijn. Hoewel de meeste spinnen ongevaarlijk en zelfs heilzaam zijn vanwege hun rol bij het bestrijden van ongedierte, zijn er enkele spinnensoorten die giftig kunnen zijn en een aanzienlijke bedreiging vormen voor de menselijke gezondheid.

De gevaarlijkste spinnensoort die in Miami voorkomt is de bruine weduwe. Bruine weduwe spinnen komen vaak voor in woonwijken, vooral in buitenruimtes zoals tuinen, veranda’s en schuurtjes. Deze spinnen zijn gemakkelijk te herkennen aan hun bruine kleur en de kenmerkende zandlopervormige markering op hun achterlijf.

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen