zondag, april 28, 2024

Justin houdt lippen op elkaar over eventuele transfer

Actueel

Na de overwinning van Feyenoord in een oefenwedstrijd tegen Club Brugge (2-0) werd doelman Justin Bijlow gevraagd naar recente geruchten die hem in verband brachten met Manchester United. Bijlow weigerde respectvol om over andere clubs te praten en benadrukte zijn focus op de huidige situatie bij Feyenoord. Hij sprak zijn ambitie uit om het hoogste niveau te bereiken en erkende dat een overstap in de toekomst mogelijk is, maar op dit moment is hij volledig toegewijd aan Feyenoord.

Hoewel Manchester United Bijlow naar verluidt op zijn lijstje met potentiële keepers had staan, is er tot nu toe geen concreet voorstel gedaan aan Feyenoord of Bijlow. De club geeft op dit moment prioriteit aan Inter-doelman André Onana als belangrijkste doelwit. Dit streven komt na het vertrek van David De Gea bij Manchester United na een periode van twaalf jaar.

Halve wedstrijd onder de lat

Feyenoord heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen Club Brugge met 2-0 gewonnen. De doelpunten werden namens Feyenoord gemaakt door Danilo en Igor Paixão bij VV Smitshoek in Barendrecht. Met name invaller doelman Timon Wellenreuther maakte twee penalty reddingen tegen de Belgische ploeg.In de eerste helft liet Feyenoord een indrukwekkende prestatie zien met doelpunten van Danilo en Igor Paixão. De intensiteit daalde echter aanzienlijk in de tweede helft nadat beide ploegen veel wissels hadden doorgevoerd.

Wellenreuther, die in de rust in het veld kwam voor Justin Bijlow, maakte een grote indruk door vroeg in de tweede helft een penalty te redden van Romeo Verwant van Club Brugge. Tegen het einde van de wedstrijd liet de Duitse doelman ook zijn vaardigheden zien door een schot van Cisse Sandra, een speler van de Belgische topclub, te neutraliseren.

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...