Free Porn
maandag, juni 17, 2024

Van Gerwen verliest tegen Clayton en is vooral woedend op zichzelf

Actueel

De Premier League ontmoeting van donderdagavond tussen Michael van Gerwen en Jonny Clayton was niets minder dan een achtbaanrit. De wedstrijd begon met een 1-0 voorsprong in legs, maar vanaf dat moment ging het snel bergafwaarts. Ondanks zijn vroege voorsprong was de vorm van Mighty Mike wankel, waar Clayton optimaal van profiteerde en de wedstrijd uiteindelijk ook won met 6-3.De frustratie van Van Gerwen was voelbaar tijdens zijn interview na de wedstrijd met Viaplay.

De meervoudig wereldkampioen nam geen blad voor de mond en gaf zichzelf en zijn slechte vorm de schuld van het teleurstellende resultaat. “Dit is erg irritant,” zei hij. “Als je zo slecht gooit, verdien je het niet om te winnen. Klaar. Punt, zo eerlijk moet ik zijn.”

Het is geen geheim dat Van Gerwen een van de beste dartspelers ter wereld is. Hij is een voormalig wereldkampioen en heeft gedurende zijn carrière talloze titels gewonnen. Maar zelfs de besten hebben hun slechte dagen, en donderdagavond was er zeker zo een voor Van Gerwen.

Speelde slechts bij vlagen acceptabel

Michael van Gerwen, bleef woedend achter na zijn uitschakeling in de 10e play-off ronde van de Premier League in Birmingham. Eerder, in de kwartfinale, had hij Chris Dobey verslagen, maar kon die stunt dus tegen Clayton niet herhalen. Hoewel hij in delen goed speelde, kon hij de kansen die zich voordeden niet benutten, en betaalde uiteindelijk de prijs voor zijn gemiste kansen.

“Clayton had een goede dag,” zei hij. “Hij deed alles op de juiste momenten, dan wordt het nog moeilijker. Een goede finish, een 180’er op een mooi moment…. Maar het meest irritante is gewoon dat ik hem geen pijn kon doen.”

Het verlies van Van Gerwen tegen Clayton was een klap voor zijn hoop op een derde Premier League titel. Hij accepteerde dat hij zijn spel moest verbeteren om op het hoogste niveau te slagen. “Zodra er kansen zijn, moet ik ze pakken,” concludeerde hij. “Dan win ik de wedstrijd, ook al zijn er weinig kansen. Ik kan nu van alles gaan verwijten, maar ik moet vooral naar mezelf kijken.”

 

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen