Free Porn
maandag, juni 17, 2024

Tom Egbers voorlopig niet meer op de buis te zien

Actueel

Naar aanleiding van de uitkomsten van een onderzoek over misstanden bij NOS Sport dat de NOS liet uitvoeren heeft Tom Egbers besloten dat hij voorlopig niet meer op de buis te zien zal zijn. Een van de reden is dat uit het onderzoek bleek dat hij 15 jaar geleden een affaire zou hebben gehad met een stagiaire bij Studio Sport. Dit nieuws komt naar aanleiding van berichten over grensoverschrijdend gedrag bij de NOS, waardoor Egbers een stap terug doet uit zijn presenterende taken.

Een woordvoerder van de NOS verklaarde: “De laatste stand van zaken is dat Tom Egbers zaterdag heeft besloten niet te presenteren om de redactie en het programma rust te bieden.” Dit geeft de ernst van de situatie weer en het is onduidelijk of en wanneer Egbers zal terugkeren.

Diepe wond in het gezin opengereten

Het gedoe rondom misstanden bij de redactie van NOS Sport krijgt nog een staartje, want de Nederlandse nieuwssite Geenstijl publiceerde een brief van een voormalige medewerker van NOS Sport. De werknemer beweert dat hem is gevraagd een zwijgcontract te tekenen over verkeerd gedrag op de werkvloer. Een zeer ernstige beschuldiging waarna de NOS heeft besloten om op meerdere redacties een onafhankelijk onderzoek te laten uitvoeren.

Aanvankelijk, nadat het rapport net was verschenen, besloot de redactie al dat men op termijn terug zou treden. Mart Smeets en Tom Egbers besloten echter per direct op te stappen, nadat de kritiek op die beslissing aanzwengelde. Inmiddels heeft de vrouw van Egbers aangeven diep teleurgesteld te zijn over alle commotie die is ontstaan. Volgens haar wordt nu een diepe wond binnen het gezin die aan het helen was weer opnieuw opengereten

 

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen