vrijdag, mei 24, 2024

Alexandra Ianculescu bekostigt de weg naar Olympische Spelen via OnlyFans

Actueel

Alexandra Ianculescu is een Roemeens-Canadese wielrenster met een grote droom. Ze wil zich kwalificeren voor de Olympische Zomerspelen, maar zoals we weten kan het najagen van een droom nogal duur zijn. Hoe betaalt ze dat allemaal? Nou, Ianculescu heeft een bijzondere manier gevonden om haar droom waar te maken , namelijk via OnlyFans. Voor wie het misschien niet weet: OnlyFans is een op abonnementen gebaseerd social media platform waar makers tegen betaling exclusieve inhoud met hun fans kunnen delen.

In Ianculescu’s geval plaatst ze regelmatig pikante foto’s op haar account om inkomsten te genereren. “Het zorgt ervoor dat ik kan overleven, mijn huur kan betalen, ik kan boodschappen kopen en het betaalt mijn andere uitgaven. In het begin deed ik ook wat persoonlijke training, maar nu is het 100 procent OnlyFans,” vertelde ze Daily Star.

Ianculescu is niet nieuw in de sportwereld. Ze was zelfs een topschaatser en nam deel aan de Winterspelen van 2018 in Zuid-Korea. Maar haar passie voor wielrennen heeft haar ertoe gebracht een profcontract binnen de sport na te streven. En ze gebruikt OnlyFans om dat voor elkaar te krijgen.

De 31-jarige atlete begon haar OnlyFans-account in 2021 met het doel om binnen twee jaar een profcontract binnen het wielrennen te kunnen financieren. Hoewel ze dat nog niet heeft bereikt, blijft ze optimistisch dat haar sportieve prestaties haar zullen helpen de Spelen in Parijs te halen.

Niet de eerste atlethe die een OnlyFans pagina heeft

Het is niet ongewoon dat atleten worstelen met de financiering van hun dromen, vooral in sporten die dure uitrusting en training vereisen. En in een wereld waarin sociale media een krachtig middel zijn geworden om inkomsten te genereren, benadrukt het verhaal van Ianculescu het potentieel van het gebruik van platforms als OnlyFans om iemands doelen te bereiken.

Natuurlijk zal niet iedereen het eens zijn met Ianculescu’s beslissing om OnlyFans te gebruiken als middel om haar droom te financieren. Maar uiteindelijk is het haar beslissing. En als het haar helpt haar uiteindelijke doel te bereiken om profwielrenster te worden en misschien zelfs deel te nemen aan de Olympische Spelen, dan is dat meer kracht voor haar.

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen