zondag, april 21, 2024

Ronaldo verkocht Porsche voor een prikkie in ruil voor telefoonnummers

Actueel

Voormalig Manchester United fysiotherapeut, Rod Thornley sprak onlangs in een bijna 2 uur durende podcast over zijn 19 jaar in de medische staf. In de podcast deelde hij enkele fascinerende anekdotes over voormalig Manchester United ster Cristiano Ronaldo. Thornley was aanwezig tijdens Ronaldo’s eerste periode bij Manchester, die duurde van 2003 tot 2009 en hij heeft een aantal interessante verhalen te delen. Thornley haalde in de podcast veel herinneringen op, waaronder Ronaldo’s belangstelling voor telefoonnummers. Volgens Thornley was, terwijl hij Ronaldo behandelde, de X Factor op televisie, en Ronaldo vroeg hem naar een meisje in de show. Hij wilde dat Thornley hem haar telefoonnummer gaf, en dat deed hij. In ruil daarvoor verkocht Ronaldo zijn auto aan Thornley met een hoge korting.

Dit was niet de enige keer dat Ronaldo om telefoonnummers vroeg. Een paar maanden later vroeg hij Thornley om het nummer van Kimberly Wyatt, de Amerikaanse zangeres van de Pussycat Dolls. Thornley verplichtte zich opnieuw en Ronaldo verkocht zijn Porsche aan hem voor de helft van de prijs. Thornley’s onthullingen hebben veel belangstelling gewekt onder voetbalfans, en velen zijn geschokt door Ronaldo’s interesse in telefoonnummers. De voormalige fysiotherapeut heeft een kant van Ronaldo belicht die velen niet kenden.

Persoonlijke leven Ronaldo altijd al in de spotlights gestaan

Ronaldo is een van de grootste voetballers aller tijden, en zijn prestaties op het veld zijn bekend. Hij heeft talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen, en zijn vaardigheden worden bewonderd door fans over de hele wereld. Zijn persoonlijke leven is echter altijd een onderwerp van belangstelling geweest voor de media en zijn fans. Thornley’s onthullingen geven een kijkje in Ronaldo’s persoonlijke leven, en het is duidelijk dat hij net als elke andere jongeman belangstelling had voor vrouwen. Ronaldo’s liefde voor snelle auto’s is ook bekend, en het is interessant om te horen dat hij zijn Porsche voor de helft van de prijs aan Thornley verkocht.

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen