vrijdag, mei 24, 2024

Doelman Zsombor Senko op social media uitgeroepen tot meest onsportieve keeper ter wereld

Actueel

Het is de droom van elk 7-jarig jochie: op je verjaardag als ultiem cadeau tegenover je favoriete keeper te mogen mogen staan en een wereldgoal te scoren. Het mocht Enog Varga, een 7-jarige jongen uit Hongarije overkomen. Alleen pakte zijn cadeau net iets anders uit dan hij (en de rest van de wereld) had gehoopt. Vlak voor de wedstrijd MTK Budapest en Diósgyőri VTK in de tweede divisie van de Hongaarse competitie, mocht het manneke aantreden om zijn cadeau in ontvangst te nemen.

Enog mocht de aftrap samen met de aanvoerder van zijn favoriete team nemen en begon daarna aan een fanatieke sprint richting het zestienmeter gebied. Daar eenmaal aangekomen koos hij niet voor een hoek, maar een schot recht op de doelman af.

Tot grote verbazing van spelers, publiek en natuurlijk kleine Enog Varga stopte de keeper het schot met zijn rechterbeen. Enog dribbelde gewoon vrolijk weg, maar liet het juich gebaar waar hij waarschijnlijk in de dagen voor het magische moment honderden keren had geoefend, maar wijs achterwege.

Sip en gedesillusioneerd

Het publiek reageerde zoals elk voelend mens zou hebben gedaan, namelijk met een massaal boegeroep. Ondanks dat het op de beelden niet te zien was, verliet Enog Varga gedesillusioneerd het stadion met een sip gezicht op de armen van een speler. Uit de beelden werd duidelijk dat wanneer het manneke voor een hoek had gekozen, de kans een stuk groter was geweest dat de bal het net had geraakt.

Keeper Zsombor Senko hoefde namelijk niet al te veel moeite te doen om de bal te stoppen. Maar goed, het feit dat hij zelfs die kleine moeite toch deed, leverde hem op social media de nodige kritiek op.

 

 

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen