vrijdag, mei 24, 2024

Kocht Rico Verhoeven zijn nieuwe rol in de film Black Lotus?

Actueel

Rico Verhoeven is vooral bekend om zijn felle stoten en kwaliteiten als kickbokser. Maar onlangs heeft Rico zich gewaagd aan een nieuwe carrière, namelijk acteren. De kickbokskampioen heeft onlangs een hoofdrol gekregen in de actiefilm Black Lotus, die vanaf 13 april in de bioscoop te zien is. Snel nadat de eerste recensies van de film verschenen, werd daarbij steeds vaker de vraag gesteld hoe Verhoeven aan deze rol is gekomen.

De film volgt het verhaal van special forces officier Matteo Donner, die gespeeld wordt door Rico Verhoeven. Nadat hij tijdens een gezamenlijke missie zijn beste vriend heeft verloren, reist hij de wereld rond, neemt het op tegen slechteriken en deelt zo nu en dan enkele krachtige klappen uit. Hoewel Rico’s optreden door sommigen werd gewaardeerd, kreeg de film helaas negatieve kritieken. Veronica Superguide, een Nederlandse gids voor televisie, films en series, bekritiseerde de film en stelde dat hij het bekijken niet waard was.

Hoewel de recensies van de film dus vooral aangeven dat de film de moeite niet echt waard is, is de vraag of Rico de rol gewoon heeft gekocht juist wel een zeer interessante. Er zijn geluiden dat zijn bekendheid als kickboxer hem geholpen heeft de rol te krijgen. Anderen stellen echter dat het oneerlijk is om aan te nemen dat Rico, alleen omdat hij een succesvol kickbokser is, niet in staat is om te acteren.

Heeft Rico betaald voor de rol?

In een recent interview ging Rico in op de geruchten rond zijn rol in de film ‘The Black Lotus’ en of hij zich er al dan niet in heeft ingekocht. Volgens Rico begon zijn betrokkenheid bij de film met een gesprek met de producenten van Dutch FilmWorks. Ze vroegen hem wat hij leuk vond en hij noemde zijn favoriete film, ‘Man on Fire’ met Denzel Washington, die hem inspireerde tot de richting die hij op wilde. Toen de producenten akkoord gingen en er een Amerikaanse producent bij haalden, konden ze aan de film gaan werken.

Maar hoe zit het met het gerucht dat Rico zijn rol in de film heeft gekocht? Rico ontkende deze bewering snel en verklaarde dat hij niet heeft meebetaald aan de film. Wel was hij coproducent, waardoor hij inspraak had in belangrijke beslissingen als cast, verhaal en locatie. Hij onthulde dat hij de reden was dat de film zich afspeelde in Amsterdam, en waarom Frank Grillo zijn tegenspeler werd. Daarnaast had hij de hand in de soundtrack van de film, waarbij zijn goede vriend DJ Martin Garrix twee tracks bijdroeg.

 

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen