vrijdag, mei 24, 2024

NBA in de ban van hond die uitslagen feilloos weet te voorspellen

Actueel

De Los Angeles Lakers leiden momenteel met 3-2 in de best-of-7 serie tegen de Golden State Warriors. Maar ondanks hun voorsprong lijkt het onwaarschijnlijk dat de Lakers doorgaan naar de Western Conference Finals. Dit wordt mede bevestigd op TikTok door…jawel: een hond met schijnbaar voorspellende krachten.

De video in kwestie heeft meer dan 7,1 miljoen views vergaard en werd slechts één dag voor het begin van de serie tussen de Lakers en Warriors geplaatst. In de clip is een corgi te zien die zijn neus gebruikt om een plastic basketbal in manden te schieten die versierd zijn met de logo’s van beide teams.

Uitslagen van afgelopen drie wedstrijd goed voorspeld

Tot nu toe heeft de hond de uitslag van de afgelopen drie wedstrijden correct voorspeld. Zijn laatste voorspelling is dat de Warriors de volgende twee wedstrijden zullen winnen, waardoor het een 4-3 overwinning wordt voor Golden State. De Lakers hebben zelfs gekscherend een premie op het hoofd van de hond gezet.

Interessant is dat de corgi ook succesvol is geweest in het voorspellen van de serie tussen de Miami Heat en de New York Knicks. Zou dit de volgende Paul de Octopus kunnen zijn? De beroemde octopus voorspelde nauwkeurig veel wedstrijden tijdens het WK 2010.

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen