zondag, april 21, 2024

VI blijft doorgaan: alle heren krijgen een nieuw contract aangeboden

Actueel

Teleurstelling voor mensen die het de hoogste tijd vinden dat VI met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp van de buis wordt gehaald. Alle drie de heren hebben namelijk van SBS6 een nieuw contract aangeboden gekregen. Tijdens de live-uitzending van gisteren grepen de heren gretig naar de pen om hun krabbel onder het, zonder twijfel zeer lucratieve, contract te plaatsen. Liefhebber van het programma en de bijzondere combinatie van het trio dat VI presenteert, kunnen dus blijven genieten van de unieke mix van humor, inzicht en analyse die het programma beoogt te bieden.V

Volgens berichten hebben de presentatoren hun contracten met nog een paar jaar verlengd en er zijn zelfs geluiden dat er gesproken is over de mogelijkheid van een 10-jarige overeenkomst. De presentatoren waren al mondeling akkoord gegaan met een contract tot juni 2025, maar nu hebben ze officieel hun handtekening op de stippellijn gezet. Dit zal SBS6, het netwerk dat Vandaag Inside uitzendt, zeker heel gelukkig maken. De presentatoren zijn ook te zien bij andere dagelijkse talkshows zoals OP1, Beau en Jinek gedaan, waarmee ze hun veelzijdigheid en brede interesses laten zien.

Van uitsluitend voetbal naar bredere sportzaken

Of het nu gaat om het verslaan van toernooien als het WK tot het diep ingaan op de fijne kneepjes van de sport zelf, de presentatoren lijken van alle markten thuis. Lange tijd ging het daarbij vooral om voetbalzaken, maar sinds 2021 hebben ze hun repertoire uitgebreid tot standaard dagelijkse televisie, waarbij ze niet alleen voetbal behandelen, maar ook andere interessante onderwerpen zoals politiek, entertainment en cultuur. Hierdoor hebben ze een nog breder publiek kunnen bereiken en op een persoonlijker niveau contact kunnen maken met kijkers.

Met succes komt natuurlijk ook compensatie. Volgens berichten zullen de presentatoren tussen de 1,2 en 1,4 miljoen verdienen, wat een bewijs is van hun harde werk en toewijding aan hun vak. Maar voor de fans van de show gaat het niet om het geld – het gaat om het plezier om deze drie presentatoren te zien doen waar ze goed in zijn.

 

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen