vrijdag, mei 24, 2024

Tweede kindje voor Serena Williams en levenspartner Alexis Ohanian

Actueel

Serena Williams, de 23-voudig grand slam winnares, verwacht haar tweede kind met haar man, Alexis Ohanian. Williams deed de aankondiging tijdens het recente Met Gala, waar ze sierlijk poseerde en haar zwangere buik aan de wereld liet zien. Dit is opwindend nieuws voor Williams en haar gezin, nu ze zich voorbereiden op de komst van hun nieuwste aanwinst. Williams en Ohanian hebben al een dochter, Olympia, die in 2017 werd geboren. Het gezin groeit en Williams geeft aan dat ze niet gelukkiger kan zijn.

In een recente verklaring deelde Williams enthousiast het nieuws over de zwangerschap. “We zijn hier met z’n drieën, onze nieuwste aanwinst. Het gaat goed met me. Ik kan ademen en hoef me niet langer te verstoppen,” zei ze. Williams is open geweest over haar worstelingen tijdens haar eerste zwangerschap, waaronder een moeilijke bevalling en complicaties na de bevalling. Maar ze is vastbesloten om deze zwangerschap met volle teugen te genieten.

Ook na haar carrière actief op vele fronten

Williams is zowel op als buiten het veld een pionier geweest. Ze heeft talloze records gebroken en is een rolmodel geworden voor jonge atleten over de hele wereld. Maar ze is ook een voorvechtster van de gezondheid van vrouwen en is open geweest over haar worstelingen met het moederschap. Haar eerlijkheid en kwetsbaarheid hebben talloze vrouwen geïnspireerd om zich uit te spreken over hun eigen ervaringen.

De beslissing van Williams om vorig jaar te stoppen met tennis was moeilijk, maar ze is actief en betrokken gebleven. Ze werkte aan haar modelijn en investeerde in startende techbedrijven. En nu, met een nieuwe baby op komst, zal ze nog meer te jongleren hebben. Maar Williams is niet vreemd aan hard werken en vastberadenheid en ze zal ongetwijfeld de uitdaging aangaan.

 

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen