Free Porn
maandag, juni 17, 2024

Schoonvader Max Verstappen na veroordeling wegens racisme nog verder in het nauw

Actueel

Nelson Piquet, een voormalig Braziliaans Formule 1-coureur en schoonvader van Max Verstappen staat na een veroordeling wegens discriminatie en belediging opnieuw in de schijnwerpers. Dit keer draait het om juwelen van de oud-Braziliaanse president die in een pand dat van Piquet is zou hebben verborgen.

Het nieuws komt slechts dagen nadat Piquet het equivalent van 900.000 euro boete kreeg voor racistische opmerkingen over Lewis Hamilton. Die opmerkingen maakte hij al in november 2021, maar werden vorig jaar pas openbaar gemaakt. In een verklaring verontschuldigde Piquet zich voor zijn woorden en hield vol dat het nooit zijn bedoeling was iemand te beledigen. Zijn schoonzoon, Max Verstappen verdedigde hem ook door te zeggen dat hij Piquet goed kent en dat hij geen racist is.

Geschonken of gestolen?

Nu hebben Braziliaanse media gemeld dat Piquet wordt beschuldigd van het verbergen van diamanten en andere juwelen van de president van het land, Jair Bolsonaro, die ze naar verluidt in het verleden aan hem had geschonken. De beschuldigingen komen van de Braziliaanse federale politie, die in juli 2021 een inval deed in het huis van Piquet.

Hoewel Piquet de beschuldigingen ontkent, houdt de Braziliaanse federale politie vol dat deze juwelen in geen enkel officieel document zijn geregistreerd en nooit zijn aangegeven als onderdeel van zijn vermogen. Piquet wordt momenteel onderzocht door de Braziliaanse autoriteiten en de zaak zou kunnen leiden tot strafrechtelijke vervolging. Op dit moment is het onduidelijk wat er van deze situatie terecht zal komen en hoe het de reputatie van Piquet zal beïnvloeden. De Braziliaanse federale politie doet nog steeds onderzoek en het valt nog te bezien wat er in de komende maanden zal gebeuren.

 

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen