zondag, april 21, 2024

Racefans opgelet: de TT in Assen vindt dit jaar plaats op 23, 24 en 25 juni

Actueel

Beleef de sensatie van motorsport op zijn best met het komende TT-weekend op 23, 24 en 25 juni 2023 in Assen. Dit evenement trekt legioenen fans uit alle hoeken van de wereld, met in totaal meer dan honderdduizend deelnemers. De sfeer is opwindend met ronkende motoren en een festivalachtige sfeer die het hele weekend aanhoudt.

Deze onvergetelijke ervaring wil je beslist niet missen, zeker niet met het aangename weer in Drenthe in die tijd van het jaar. Met de verwachte opkomst zou het TT-weekend van dit jaar wel eens bezoekersrecords kunnen verbrijzelen.

Nederland is goed vertegenwoordigd met drie rijders

De drie Nederlandse rijders die in de Moto2 en Moto3 uitkomen op hun thuiscircuit in Assen hebben de steun van hun landgenoten hard nodig. Bo Bendsneyder, Zonta van den Goorbergh en Collin Veijer rekenen op jullie aanmoedigingen om hen te helpen de overwinning te behalen. Maar misschien kijk je ook uit naar de prestaties van grote namen in de MotoGP competitie zoals Fabio Quartararo, Maverick Viñales, Marc Marquez, Brad Binder, en Marco Bezzecchi.

Zal de race gedomineerd worden door een solo-act zoals de overwinning van de Italiaan Francesco Bagnaia vorig jaar, of zullen er spannende optredens zijn van andere grote namen? Blijf op de hoogte van de actie door kaarten te kopen via de officiële website voor TT Assen, zodat je verzekerd bent van de beste plaatsen.

DE TT biedt meer dan alleen racewedstrijden!

Je kunt zowel op zaterdag als zondag van maar liefst 4 races genieten. Van MotoGP tot Moto2, er is voor elke racefan wat wils. De races op zaterdag omvatten de spannende MotoE-race en de nieuwe Sprintrace in de MotoGP. Met een kaartje voor zaterdag heb je de vrijheid om de hele dag je plek te kiezen op een van de tribunes of taluds. Op zondag kun je kiezen tussen een tribune of de hellingen voor een close-up ervaring van de actie of een meer panoramisch uitzicht op de races.Naast de races zijn er ook andere amusementsmogelijkheden beschikbaar.

Verder kun je live muziek optredens van artiesten als Mooi Wark, La Fuente en Paul Elstak verwachten en is er natuurlijk van alles te eten en drinken. Het TT weekend is meer dan alleen een motorsport evenement; het is een festival met een levendige sfeer die garant staat voor plezier voor iedereen. Mis het grootste motorsportspektakel van Nederland niet en voel je vrij op het TT Circuit Assen!

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen