Free Porn
maandag, juni 17, 2024

Carloz Alcaraz  stunt opnieuw op Wimbledon

Actueel

Carlos Alcaraz is na zijn succes op Roland Garros doorgedrongen tot de halve finales op Wimbledon. De Spaanse tennisser, de nummer één van de wereld, versloeg in de kwartfinale overtuigend de Deense speler Holger Rune. In tegenstelling tot zijn vorige wedstrijden in Londen verloor de pas 20-jarige Alcaraz geen set tegen zijn tegenstander.

De eindstand was 7-6 (3), 6-4, 6-4.Dit was de eerste keer in de geschiedenis van het professionele tennis dat twee spelers onder de 21 jaar tegenover elkaar stonden in een mannenkwartfinale op Wimbledon. Rune, die de eerste Deense halve finalist in Londen in 65 jaar had kunnen worden, is slechts zes dagen ouder dan Alcaraz.

“Ik heb een indrukwekkend niveau bereikt. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik dit op gras zou kunnen bereiken,” merkte Alcaraz op, nadat hij in de hele wedstrijd slechts één breakpoint tegenkwam.De Spanjaard deelt een hechte vriendschap met Rune. “Maar zodra je de kwartfinale bereikt, worden vriendschappen irrelevant. Je moet je op jezelf concentreren,” zei de zegevierende speler.

Medvedev overwint uitdaging van Eubanks

Alcaraz, die de overwinning veiligstelde op zijn vierde matchpoint, moet het in de halve finale opnemen tegen Daniil Medvedev. De als derde geplaatste Rus had het moeilijk tegen de verrassend veerkrachtige Amerikaan Christopher Eubanks, maar kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. Medvedevs doorbraak kwam in de vijfde set: 6-4 1-6 4-6 7-6 (4) 6-1. Dit is Medvedevs eerste optreden in de halve finales van Wimbledon.

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen