zondag, april 21, 2024

Jutta en Paul maken hun relatie wereldkundig in YouTube video

Actueel

Jutta Leerdam en Jake Paul halen de laatste tijd regelmatig het nieuws, en niet alleen vanwege hun respectievelijke sporten. De Nederlandse schaatsster en de Amerikaanse boks-badboy/YouTube-ster hebben onlangs een moment op de bank in een auto tijd genomen om elkaar de hemel in te prijzen. In een video van meer dan 45 minuten verklaarden Leerdam en Paul meermaals hun liefde voor elkaar.

Paul, die meer dan 2,4 miljoen volgers heeft op zijn sociale media, moest zijn nieuwe vlam aan zijn publiek voorstellen. Leerdam trapte de video af door te verklaren dat Paul in het echt heel anders is dan voor de camera. “Je bent meer ontspannen en je bent lief en oprecht, kwetsbaarder en opener. Dat heb ik nog nooit bij een man gezien,” zei de wereldkampioen schaatsen.

Leerdam onthulde ook dat veel mensen ten onrechte denken dat Paul erg arrogant is. “Dat had ik ook. Toen we elkaar gingen volgen, dachten de mensen dat we verkering hadden. Het was een heel gedoe, en ik antwoordde toen: Dat zou ik nooit doen. Maar toen ontdekte ik dat je zo’n lieverd bent. Je bent gewoon, ik weet het niet, zo oprecht en nuchter.”

“Mensen zullen me haten omdat ik met haar date”

Paul daarentegen noemde Leerdam “lief, zorgzaam, oprecht en liefdevol.” Hij onthulde dat de twee aanvankelijk probeerden hun relatie geheim te houden, maar de paparazzi kwamen er al snel achter. Hij grapte: “Wat zal onze grootste uitdaging zijn? Dat iedereen me zal haten omdat ik met haar date.”

Hun relatie heeft de aandacht getrokken van verschillende Amerikaanse media, nadat geruchten over hun mogelijke relatie deden al geruime tijd de ronde. De topschaatster had eerder een relatie met collega Koen Verweij en nu komt ze in het nieuws door haar ontluikende romance met de YouTube-ster. Hun fans zijn in ieder geval enthousiast om te zien waar hun relatie verder heen zal gaan. Met hun oprechtheid en nuchtere persoonlijkheden is het gemakkelijk te zien waarom ze voor elkaar gevallen zijn.

 

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen