zondag, april 28, 2024

Perez maak zich geheel geen zorgen over zijn toekomst bij Red Bull

Actueel

Red Bull-coureur Sergio Pérez heeft geruchten over zijn toekomst bij het team van tafel geveegd na zijn indrukwekkende klim van achteraan de grid naar de zesde plaats tijdens de GP van Groot-Brittannië. Pérez, die al 13 jaar teamgenoot is van Max Verstappen in de Formule 1, verklaarde dat hij alles heeft meegemaakt en zich geen zorgen maakt over zijn positie.

De Mexicaanse coureur startte op Silverstone vanaf de 15e plaats vanwege een teleurstellende kwalificatiesessie en dat was de vijfde opeenvolgende keer dat hij er niet in slaagde om de top 10 en de laatste kwalificatiesessie te halen.

Perez zelf was ook niet echt tevreden over de race

Hoewel Pérez niet helemaal tevreden was over zijn race, blijft hij vertrouwen in zijn toekomst bij het team, ondanks speculaties dat Red Bull overweegt om hem te vervangen. Hij benadrukte dat hij de onwrikbare steun heeft van Helmut Marko, Christian Horner en het hele team. Pérez gelooft dat zijn potentieel wordt erkend door de mensen om hem heen en dat ze volledig achter hem staan.

Ondanks zijn zesde plaats blijft Pérez, die dit seizoen twee races heeft gewonnen, de belangrijkste rivaal van Verstappen. Verstappen, die in de andere acht grands prix zegevierde, heeft momenteel 99 punten voorsprong. Over zijn prestaties zei Pérez gefrustreerd dat niets hem leek te lukken tijdens de race. Hij blijft echter vastbesloten om hard te werken en zijn momentum terug te winnen om weer van het seizoen te kunnen genieten. Pérez staat tot eind volgend jaar onder contract bij Red Bull en teambaas Christian Horner heeft zijn vertrouwen uitgesproken in zijn positie.

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen