vrijdag, mei 24, 2024

OnlyFans bokser Elle Brooke verslaat reus van een tegenstander

Actueel

Tijdens het afgelopen Kingpin boksevenement gooide OnlyFans model Elle Brooke hoge ogen met haar overwinning op Aleksandra Daniel (MS Danielka). Ondanks de controverse rond haar overwinning waren de juryleden unaniem in hun beslissing op basis van punten. Naast Brooke vocht ook rapper Blueface en ook hij eiste de overwinning op van zijn partij tijdens het altijd spectaculaire evenement.

De staredown en de aanloop naar de wedstrijd trokken veel aandacht en de fans keken reikhalzend uit naar de krakers die op het programma stonden. Niet iedereen was het overigens eens met de uitslag van de jury. Sommigen gaven aan dat deze niet eerlijk zou zijn geweest. Desondanks bleef de beslissing van de jury overeind en kwam Brooke als winnaar uit de bus.

Ook Elle Brooke te bewonderen via OnlyFans

Brooke is niet alleen in de bokswereld een bekendheid. Ook Nederlanders met een account op OnlyFans zullen de bokser mogelijk wel eens in pikante posities hebben gezien. Daar heeft ze inmiddels een aanzienlijk aantal volgers. Elle is ook een fervent Manchester City fan en deelt vaak foto’s van zichzelf bij wedstrijden op sociale media.

In de afgelopen jaren is OnlyFans een populair platform geworden voor makers van content om exclusieve content te delen. Hoewel het oorspronkelijk populair was onder volwassen entertainers, heeft het zich sindsdien uitgebreid naar andere industrieën, waaronder ook de sport. In de afgelopen maanden heeft een groeiend aantal Nederlandse sporters zich aangesloten bij OnlyFans en exclusieve content aan hun fans aangeboden. Deze atleten zijn zowel huidige als oud- professionals en hun inhoud varieert van een kijkje achter de schermen van hun training routines tot meer persoonlijke en intieme inhoud.

 

 

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen