Free Porn
maandag, juni 17, 2024

Makkelijkste punt ooit keihard gemist door Yannick Hanfmann

Actueel

Yannick Hanfmann speelt momenteel op Mallorca en hoopt zijn zelfvertrouwen voor Wimbledon een boost te geven. Hij moet zijn spel de komende dagen echter verbeteren na een teleurstellende fout. Hanfmann, momenteel 48e op de wereldranglijst, won onlangs met gemak een wedstrijd tijdens het grastoernooi. Maar tijdens de wedstrijd maakte hij een ongelukkige fout die voor amusement op de tribunes zorgde.

Tegenstander Pedro Cachin sloeg een opslag terug, maar de bal was hoog, waardoor Hanfmann een gemakkelijke kans had om het beslissende punt te maken door de bal dicht bij het net te tikken. In plaats daarvan miste hij de bal volledig en raakte het net met zijn racket. Dit leidde tot gelach van het publiek op Mallorca.

Ondanks blunder toch winst

De commentatoren van dienst waren stomverbaasd over wat ze zagen. Ze konden niet geloven dat Hanfmann, nadat hij het makkelijkste punt had gemaakt, zo’n grote fout zou maken. Maar ondanks zijn blunder bleef Hanfmann kalm en versloeg Cachin in twee sets met 6-1 en 6-2. Hanfmann, een 31-jarige Duitser, heeft zich nu geplaatst voor de derde ronde van het toernooi in Spanje, dat hij ziet als een voorbereiding op Wimbledon. Helaas is hij in het verleden nooit verder gekomen dan de eerste ronde. Hanfmann moet het in de achtste finales opnemen tegen Stefanos Tsitsipas, een van de favorieten om het ATP-toernooi in Mallorca te winnen.

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen