vrijdag, mei 24, 2024

Zijn Jutta Leerdam en Jake Paul gewoon vrienden of is er meer aan de hand?

Actueel

Het zijn een paar drukke weken geweest voor de Nederlandse schaatskoningin Jutta Leerdam, die onlangs een uitstapje maakte naar Mexico voor een welverdiende vakantie. Het lijkt er echter op dat ze nog niet klaar was met haar reizen, want onlangs werd ze in Miami gespot bij hetzelfde evenement als de Amerikaanse YouTube-ster Jake Paul. Leerdam en Paul werden gezien toen ze het evenement bijna tegelijkertijd verlieten, wat speculaties heeft ontketend dat de twee samen vertrokken. Paul volgt Leerdam ook op Instagram, wat vooral opvalt omdat er weinig vrouwen zijn onder de mensen die hij volgt.

Dit is niet de eerste keer dat Leerdam en Paul met elkaar in verband worden gebracht, want de twee werden eerder dit jaar samen gezien op hetzelfde evenement in Los Angeles. Destijds werd gespeculeerd dat de twee vrienden waren en het lijkt erop dat ze sindsdien alleen maar hechter zijn geworden.

Meer met elkaar gemeen dan alleen schaatsen

Natuurlijk is niet te zeggen wat de aard van hun relatie is en totdat ze besluiten een verklaring af te leggen, kunnen we alleen maar speculeren. Eén ding is echter zeker: deze twee hebben een band en die lijkt met de dag sterker te worden. Het zal interessant zijn om te zien wat er van deze ontluikende relatie terecht komt, maar het is zeker dat de Nederlandse schaatskoningin en de Amerikaanse YouTube-ster meer gemeen hebben dan alleen hun liefde voor schaatsen. Nu de twee op twee afzonderlijke locaties samen tijd doorbrengen, lijkt het erop dat de twee steeds hechter worden.

Alleen de tijd zal leren wat de toekomst brengt voor Jutta Leerdam en Jake Paul, maar voor nu lijkt het er zeker op dat hun vriendschap uitgroeit tot iets meer…..of dit misschien zelfs al meer is.

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen