vrijdag, mei 24, 2024

Vader Erling Haaland maakt zich belachelijk en wordt uit skybox gezet

Actueel

De Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Manchester City op dinsdagavond was een van de meest verwachte opmerkelijke wedstrijden van het seizoen. Terwijl alle ogen gericht waren op de jonge ster Erling Haaland, kwam zijn vader, Alf-Inge Haaland, om de verkeerde redenen in het nieuws. Tijdens de wedstrijd, terwijl de verdediging van de thuisploeg Erling op afstand hield, zorgde Alf-Inge voor opschudding in de VIP-box. De 50-jarige voormalige middenvelder en zijn gezelschap kregen een verbale woordenwisseling met enkele thuisfans, en op videobeelden is te zien hoe de Noor provocerende handgebaren maakte naar de Real-supporters, die op hun beurt luid juichten.

 

Maar daar bleef het niet bij. Kort daarna werd Alf-Inge uit de skybox geëscorteerd. Spaanse media suggereren zelfs dat Alf naar verluidt voedsel gooide naar de Real-fans die hem provoceerden. Hoewel daar nog geen foto van is, is duidelijk te zien hoe de oud-speler van onder andere City een bras d’honneur (gebaar verge) maakt.

Gedrag van Haaland Senior straalt af op Haaland Junior

Het incident heeft meer dan een paar wenkbrauwen doen fronsen, waarbij velen vraagtekens zetten bij het gedrag van Alf-Inge. Als voormalig profvoetballer zelf had hij beter moeten weten dan zich met dergelijk gedrag in te laten. Niet alleen maakte hij zichzelf belachelijk, maar hij bracht ook de carrière van zijn zoon in gevaar.Erling Haaland is een van de meest veelbelovende jonge talenten in het huidige voetbal. Op slechts 20-jarige leeftijd heeft hij zich al gevestigd als een van de beste spitsen ter wereld.

Maar met het wangedrag van zijn vader in het stadion van Real Madrid roept het vragen op over zijn opvoeding en de waarden die hem zijn bijgebracht. Voetbal is niet alleen een spel; het is een bedrijf, en van spelers wordt verwacht dat ze zich zowel op als buiten het veld professioneel gedragen. Hoewel het gedrag van Alf-Inge misschien werd gevoed door emoties, was het onprofessioneel en onaanvaardbaar.

 

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen