Free Porn
maandag, juni 17, 2024

Het is mooi geweest! Edwin van der Sar stopt na 11 jaar bij Ajax

Actueel

De grote baas van Ajax, Edwin van der Sar, heeft aangekondigd dat hij zijn functie als algemeen directeur neerlegt. De voormalige 130-voudig international nam de rol in 2016 op zich, maar na een tumultueus seizoen heeft hij besloten dat er voor hem geen toekomst is in de rol.Van der Sar houdt zijn vertrek privé en zal zijn verantwoordelijkheden op 1 juni overdragen. Hij zal echter nog tot 1 augustus betrokken zijn bij de overgang, zodat de overdracht van zowel nationale als internationale zaken soepel verloopt, aldus Ajax.

In zijn eigen woorden deelde Van der Sar zijn gedachten over het besluit: “Na bijna 11 jaar in de functie is het voor mij tijd om terug te treden. We hebben ongelooflijke momenten gehad, maar het is ook een zeer uitdagende periode geweest. Ik voel de behoefte om een stap terug te doen, te ontspannen en andere interesses na te streven. Het voelt niet goed om op dit moment beslissingen te nemen over de toekomst van de club, dus ik heb besloten om terug te treden.”

Ajax had Van der Sar graag willen behouden, maar de koek was op

Volgens Pier Eringa, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Ajax, wilde de club Edwin Van der Sar graag houden, maar moesten ze uiteindelijk zijn vaste besluit om te vertrekken respecteren. Ondanks kritiek over de afgelopen 1,5 jaar van afnemende prestaties, heeft Van der Sar’s leiderschap bijgedragen aan veel successen, aanzienlijke groei en internationaal prestige voor Ajax. Het vertrek van sleutelfiguren als Marc Overmars als directeur voetbalzaken en hoofdtrainer Erik ten Hag heeft echter veel schuld gekregen aan de recente crisis van de ploeg. In feite was de derde plaats van Ajax na een verlies bij FC Twente hun slechtste seizoen in 14 jaar.

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen