Free Porn
maandag, juni 17, 2024

Hilarisch filmpje maakt toekomst Olav Kooij bij Jumbo-Visma  bekend

Actueel

Jumbo-Visma heeft een einde gemaakt aan de geruchten rond de toekomst van Olav Kooij, hun topsprinter uit Numansdorp. Woensdagochtend maakte de Nederlandse wielerploeg bekend dat Kooij bij de ploeg blijft. De ploeg bracht een komische video uit om het nieuws aan te kondigen en een einde te maken aan alle speculaties over het vertrek van Kooij bij de ploeg.

Jonas Vingegaard en Christophe Laporte zijn te zien in een afscheidsvideo terwijl Vingegaard zijn vriend Olav toespreekt. De Tourwinnaar spreekt zijn plezier uit over hun tijd samen en haalt herinneringen op aan hun ervaringen, waaronder de Paris-Nice race dit jaar. Vingegaard benadrukt de groei van Olav en herinnert zich dat hij hem voor het eerst zag als jongetje met zijn schoolboeken op hun trainingskamp in Alicante. Hij prijst Olav voor zijn ontwikkeling tot een van ’s werelds beste sprinters in slechts een paar jaar. Vingegaard erkent echter dat aan alle goede dingen uiteindelijk een einde komt en wenst Olav het allerbeste voor de toekomst.

Verleng tot 2025

De Fransman Laporte uitte enige bezorgdheid over het feit dat hij het tegen hen moet opnemen in de sprints, maar wenste hen succes met hun nieuwe avontuur. Tijdens een video-opname om afscheid te nemen van Kooij, onderbrak sportief directeur Merijn Zeeman om te verduidelijken dat Kooij niet vertrekt en zijn contract heeft verlengd tot 2025, waarmee een einde is gekomen aan alle geruchten.

Wat Kooij’s team betreft, deelde hij blij dat hij de komende twee jaar bij het team zal blijven. Hij voegde eraan toe dat hij zich erg op zijn gemak voelt bij het team en dat hij de afgelopen jaren heeft kunnen groeien en zichzelf heeft kunnen ontwikkelen. Kooij gelooft dat het team hem de beste coaching en het beste wedstrijdprogramma biedt, zodat hij optimaal kan presteren.Volgens Zeeman zijn er de afgelopen maanden intensieve gesprekken geweest over de toekomst van Kooij.

Tijdens deze gesprekken hebben ze eerlijk gesproken over de mogelijkheden en beperkingen. Zeeman vertelde ook dat het team een sterke groep renners heeft en dat iedereen zich bewust is van zijn of haar resultaatdoelen. Bovendien speelt de ontwikkeling van renners ook een cruciale rol. De ploeg heeft grote doelen gesteld voor Olav en hij zal volgend jaar zijn debuut maken in een grote ronde. Naast sprinten heeft Kooij ook veel potentie in de klassiekers.

 

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen