donderdag, mei 23, 2024

Komende week in Australië mag het publiek een geheel andere Verstappen verwachten

Actueel

Ook in Australië zijn komende week alle ogen gericht op Max Verstappen en zijn Red Bull Racing team. Na een ondermaatse prestatie bij de seizoensopener in Bahrein is de regerend wereldkampioen erop gebrand om weer te winnen en de toppositie te heroveren. Helmut Marko, de topadviseur van Red Bull Racing, verwacht dat Verstappen volgende week in Australië extra gebrand is op een goed resultaat. Het laatste raceweekend was immers enigszins teleurstellend voor de Nederlander, ondanks een tweede plaats nadat Verstappen op een 15e positie was gestart.

Verstappens seizoensopening in Bahrein werd ontsierd door pech en ongeluk. Hij moest achteraan starten na een motorprobleem in de formatieronde. Desondanks wist hij zich een weg naar voren te banen en de tweede plaats te veroveren.“Max had pech in Bahrein en we weten dat hij tot veel meer in staat is,” zei Marko. “Ik verwacht dat hij extra gemotiveerd zal zijn voor de Grand Prix van Australië, omdat hij de teleurstelling van zijn laatste race wil goedmaken.”

Er staat veel op het spel in Australië

De Grand Prix van Australië is een cruciale race voor Verstappen en Red Bull Racing. Na een rotsachtige start van het seizoen is het team op zoek naar een sterke prestatie om hun campagne een kickstart te geven. Marko heeft er vertrouwen in dat Verstappen het vermogen heeft om een overwinning te pakken en het team is vastbesloten om hem de beste kans op succes te geven.“We zijn ervan overtuigd dat Max de snelheid en het talent heeft om een kanshebber te zijn in Australië. We geven hem het best mogelijke pakket en met de juiste strategie kan hij zondag de klus klaren.”

Verstappen is vastbesloten om in Australië een statement te maken en te bewijzen dat hij nog steeds een van de topkandidaten in de Formule 1 is. Met de juiste strategie en een beetje geluk zou hij degene kunnen zijn die in Melbourne de geblokte vlag in ontvangst neemt. Red Bull Racing en Helmut Marko verwachten een goed resultaat van de Nederlander en verwachten dat hij extra gemotiveerd is om weer te winnen.

 

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen