Free Porn
maandag, juni 17, 2024

Dit de man die het hart van atlete Femke Bol doet smelten

Actueel

Femke Bol zette tijdens het NK atletiek in Apeldoorn een tijd van 49,26 op de 400 meter indoor neer. En daarmee verbeterde zij waarschijnlijk een van de langst bestaande sportieve wereldrecords. Dat stond namelijk op naam van de Tsjechische Jarmila Kratochvílová die de tijd in 1982 (41 jaar geleden) klokte. Een zeer bijzondere prestatie dus die waarschijnlijk voorlopig ook wel een paar jaar onverbeterd zal blijven.

Femke Bol kon natuurlijk haar geluk niet op en samen met haar vriend Ben Broeders hebben ze het nieuwe wereldrecord dan ook goed gevierd. Maar wie is toch die vriend van Femke Bol?

Vier handen op een buik

Ben Broeders is een Belg van 27 jaar en net als Femke Bol houdt hij zich professioneel met atletiek bezig, maar dan als polsstokhoogspringer. En dat doet hij zeker niet onverdienstelijk want momenteel is hij de regerend kampioen van België.

De twee kennen elkaar sinds 2020 en ontmoetten elkaar tijdens de Diamond League-wedstrijden. Dat was tijdens de Corona periode, dus best wel een uitdaging. Hun eerste date was zeer opmerkelijk. In plaats van een restaurant te bezoeken, film te kijken of een biertje te drinken, gingen de tortelduifjes golfen. Dat was volgens Femke een zeer geslaagde keuze.

Wanneer de twee geen trainingskamp of wedstrijden hebben, proberen ze elkaar elk weekend te zien. Femke ervaart het vooral als zeer fijn dat Ben snapt hoe zij denkt en hoe haar biologische klok werkt. Tien uur naar bed is voor iemand die zich niet met topsport bezig houdt wellicht heel vreemd, maar Ben snapt dat natuurlijk.

 

 

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen