Free Porn
maandag, juni 17, 2024

George Russell (Mercedes) gooit handdoek nu al in de ring: Red Bull heeft het seizoen eigenlijk nu al beslist

Actueel

Het Formule 1-seizoen 2021 is nog maar net begonnen, maar is volgens George Russell eigenlijk nu al beslist. Max Verstappen haalde zondag de geblokte vlag voor Red Bull in de Grand Prix van Bahrein, met teamgenoot Sergio Pérez op de tweede plaats. Een mijlpaal voor het Oostenrijkse team dat daarmee zorgde voor een perfecte start van het seizoen.

Na de race deed Mercedes-coureur George Russell de opmerkelijke voorspelling dat Red Bull “elke race dit seizoen” zou gaan winnen. En hoewel dat op het eerste gezicht vergezocht lijkt, zijn er genoeg aanwijzingen dat hij er misschien helemaal niet zo ver naast zit. Zelf kwam Russell als zevende over e finishlijn, terwijl teamgenoot Hamilton als vijfde finishte. Volgens Russell rijdt Red Bull dit seizoen gewoon in een andere klasse: ,Red Bull lijkt het al beslist te hebben. Ik denk niet dat er ook maar iemand is die met hen kan vechten om de wereldtitel dit jaar”.

Red Bull is al vele jaren een bepalende kracht in de Formule 1. Hun nieuwste wagen is misschien wel de beste die ze ooit hebben gemaakt. De RB19 is een briljante machine en met twee coureurs van het kaliber Max Verstappen en Sergio Pérez is het team goed uitgerust om de strijd aan te gaan met Mercedes en Ferrari.

Red Bull zal niet alle pole positions pakken

Het is natuurlijk nog te vroeg om te zeggen of George Russells gewaagde voorspelling uitkomt, maar het is zeker een mogelijkheid. Red Bull heeft een uitzonderlijke auto, en met twee ervaren en getalenteerde coureurs hebben ze alle ingrediënten om te slagen. Als ze hun momentum kunnen vasthouden, maken ze zeker een reële kans om dit seizoen elke race te winnen.

Alleen de tijd zal leren of Red Bull de hoge verwachtingen van George Russell kan waarmaken, maar één ding is zeker – het wordt een fascinerend seizoen. Russell gelooft weer niet dat Red Bull ook elke GP pole position op hun naam zal weten te schrijven: ,We moeten meer downforce toevoegen aan de auto. Dat komen we momenteel echt tekort. Als we dat voor en achter toevoegen, hebben we snel meer snelheid te pakken.”

 

Laatste nieuws

Hamilton verbaasd over vertrek Nyck de Vries bij AlphaTouri

Lewis Hamilton spreekt zijn verbazing uit over het vertrek van Nyck de Vries bij AlphaTauri na slechts tien races...

Gerelateerde artikelen