CAMPAGNES

Sport is emotie en via sport ontmoeten merken hun fans. Wij ontwikkelen tailormade activatiecampagnes rondom fancommunities waarbij wij de domeinnaam, de redactionele content  en e-commerce kunnen faciliteren. AEGON (Schaatsfan.nl), Delta Lloyd (Watersportfan.nl) en McDonald’s (actiewebsite Olympische Spelen) gingen u voor.

Lees meer ......

SPORTCONTENT

Wij beschikken over professionele sportredacteuren met een prettige afwijking; het zijn diehard sportfans die van hun hobby een beroep hebben weten te maken. Wij leveren redactionele sportcontent in de frequentie, sport en vorm zoals u het wenst. Op jaarbasis of projectmatig per sportevenement. AEGON (meer dan 25 schaatssites), KNLTB.nl en Ordina (Ordina Open) gingen u voor.

Lees meer .......

DOMEINNAMEN

Wij beschikken over meer dan 350 sportgerelateerde domeinnamen welke wij ter overname of leasing kunnen aanbieden. Ruim 200 domeinnamen hebben sinds 2000 een andere eigenaar gekregen. We hebben namen voor fansites als Wielerfan.nl, Voetbalfan.nl, Schaatsfan.nl, Oranjefan.nl of voor Sportshops als Sportfanshop.nl, Tennisshop.nl, Schaatshop.nl en Voetbalaanbiedingen.nl.

Klik hier voor de volledige lijst.